Dietetyczna pasta z wędzonej makreli

Ocena: 5.0. Przez 3 osoby.
Proszę Czekać...
Dietetyczna pasta z wędzonej makreli

Dietetyczna pasta z wędzonej makreli

Dietetyczna pasta z wędzonej makreli

 

Składniki:

1/3 wędzonej makreli- 50 g, 1 białko jaja kurzego- 30 g, 50g chudego sera twarogowego, kawałek czerwonej cebuli- 12,5 g, przyprawy,.

Sposób przygotowania:

Makrelę dokładnie obrałam, upewniłam się, że w mięsie nie ma żadnej ości. Tak przygotowaną połączyłam z drobno posiekaną cebulą, twarogiem i pokrojonymi w kosteczkę białkami jajek. Wszystko doprawiłam do smaku i wymieszałam na pastę.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *