Surówka z kiszonej kapusty

Ocena: 5.0. Przez 3 osoby.
Proszę Czekać...

Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

1/2 paczki kiszonej kapusty- 250 g,

1/4 małej cebuli-25 g,

1/2 marchewki- 50 g,

1/2 łyżeczki oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego-2 g,

1/2 łyżeczki cukru- 2,5 g,

pieprz,

sól.

Przepis:

Marchewkę zetrzeć na grubych oczkach, cebule drobno posiekać i połączyć z kapustą kiszoną. Dodać cukier, olej, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszać.

1 lipiec 2016 10 minut

Poznaj przepis blog dietetyczne przepisy

>
50 4.42
25 minut

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *