Surówka z czerwonej kapusty i marchewki

Ocena: 5.0. Przez 3 osoby.
Proszę Czekać...

Surówka z czerwonej kapusty i marchewki

Surówka z czerwonej kapusty i marchewki

Surówka z czerwonej kapusty i marchewki

Składniki:

2 szklanki startej czerwonej kapusty- 220 g,

1 średnia marchewka- 50 g,

2 łyżki soku z cytryny- 12 g,

1 łyżeczka cukru- 5 g.

Przepis:

Kapustę i marchewkę zetrzeć na drobnych oczkach. Doprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Wymieszać i odstawić na kilka minut do lodówki.

1 lipiec 2016 10 minut

Poznaj przepis blog dietetyczne przepisy

>
50 4.42
25 minut

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *