Sałatka z rzodkiewki i jajka

Ocena: 5.0. Przez 3 osoby.
Proszę Czekać...

Sałatka z rzodkiewki i jajka

Sałatka z rzodkiewki i jajka

Sałatka z rzodkiewki i jajka

Składniki:

1/2 pęczka rzodkiewki- 6 5 g, 1 jajko ugotowane na twardo- 50 g, 1.2 pęczka natki pietruszki- 25 g, 1 łyżka jogurtu naturalnego 0% tłuszczu- 12 g, sól do smaku.

Sposób przygotowania:

Rzodkiewki umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić w cienkie plasterki. Jajko obrać i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszać z rzodkiewką. Pietruszkę posiekać i dodać do sałatki. Posolić do smaku i wymieszać ze jogurtem.

1 lipiec 201610 minut

Poznaj przepis blog dietetyczne przepisy

>
50 4.42
25 minut

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *